Murer nær Skjern og Esbjerg

I mere end 20 år har HFH Totalbyg løst alle former for opgaver som murer i Skjern, Esbjerg og omegn  – både store som små. Navnet forpligter, så hos HFH totalbyg udfører vi for eksempel opgaver såsom: parcelhuse, sommerhuse, tilbygninger, ombygninger, badeværelser og meget mere.

Vi har mere end 20 års erfaring og kan derfor sikre vores kunder for, at vores arbejde bliver udført med høj kvalitet på en personlig og nærværende platform, hvor vi fokuserer på at fremstå fleksible og troværdige gennem hele byggeprojektet.

En stabil samarbejdspartner

HFH Totalbyg er din professionelle murer i Skjern og omegn. Vi stiller med en fast kontaktperson gennem hele byggeforløbet. Det er vigtigt for os, at være kunder føler sig trygge ved samarbejdet. Derfor sørger vi for at du får en professionel murer, der kender din projekt og engagerer sig i det. En der kan holde overblik over projektet, en som kan håndplukke de bedste samarbejdspartner til netop dit byggeprojekt.

HFH Totalbyg – ingen opgave er for stor

Går du med tankerne om nyt sommerhus, tilbygning til dit hus eller skal taget repareres? Så kontakt HFH Totalbyg, vores medarbejdere har erfaring med det meste inden for branchen. Lige fra tilbygninger, nybygninger, ombygninger, renovering til solceller, jordvarme og anlægning af fliser.

Med et bredt netværk af samarbejdspartnere, løser vi din opgave. Vi har gennem mere end 20 år udplukket de bedste samarbejdspartnere. Vi kender dem, har tillid til dig og rigtigt gode erfaringer med dem – det skaber tryghed!

Kvalitetsbevidst murer

Brian Andersen, der efter sin far, har overtaget HFH Totalbyg, er udlært af sin far og til sammen har de samlet 40 års erfaring som murer. Det betyder, at HFH Totalbyg leverer høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Det er for HFH Totalbyg ekstremt vigtigt, at levere personlig service der møder kundens behov og om muligt tilgodeser kommende behov. Vi bestræber os på at være på forkant under hele byggeforløbet, og benytter os af vores mange års erfaring til, at forudse evt. problemstiller sådan at der ikke opstår uventede komplikationer undervejs.

Kontakt HFH Totalbyg

Vil du høre nærmere om vores ydelser som murer i Skjern og omegn. Så kontakt os for uforpligtende tilbud, på telefon 2147 2020 eller skriv til os på mail hfh@bbsyd.dk. Vi ser frem til at kunne bistå dig med vores kompetencer undervej i dit næste byggeprojekt.

Du er meget velkommen til også at udfylde kontaktfomularen under ’kontakt’, så vender vi tilbage før du har set dig om. Vi besvarer gerne spørgsmål om reparationer og andre byggeopgaver.

Er du interesseret i at leje udstyr, er du ligeledes velkommen til at kontakte os pr. telefon eller via formularen.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

Firmainfo

  • HFH Totalbyg
  • CVR: 30922735

Adresse

  • Egevænget 6,
  • 6893 Hemmet