Støbearbejde og sokkelarbejde

Professionel støbearbejde og sokkelarbejde i Hemmet, Skjern & Blåvand 

Hos HFH Totalbyg udfører vi både støbearbejde og sokkelarbejde i forbindelse med nybyg og tilbygninger af huse og erhvervsejendomme. Vi beskæftiger os med alt fra støbning af fundamenter til private huse, villaer og sommerhuse, samt opbygning af sokler og murstensvægge. Vi har mere end 40 års erfaring indenfor byggebranchen, og vi stiller gerne vores faglige kompetencer til rådighed i form af solidt udført håndværk til konkurrencedygtige priser.

Når du vælger os som samarbejdspartner til dit byggeprojekt, stiller vi med en fast kontaktperson gennem hele forløbet. Vores kontaktperson sørger for at samle trådene for dig, og håndplukker de bedste fagfolk til opgaven, på den både at du sikker på at dit projekt kommer i hus til den aftalte tid.

Vi holder til i Hemmet, men kører gerne til Skjern, Blåvand & omegn. 

Udover støbearbejde udfører vi også en bred vifte af andre opgaver. Vi kan blandt andet være behjælpelige med:

Vi udfører alle former for støbearbejde

Med vores store erfaring indenfor støbning og sokkelarbejde, har vi gennem tiden hjulpet mange tilfredse kunder i Skjern, Esbjerg, Blåvand og omegn med diverse støbeopgaver. Vi står naturligvis også til rådighed for dig, hvis du har brug for råd og vejledning i forbindelse med dit næste byggeprojekt.

Uanset hvilken form for støbearbejde du mangler, så kan vi hjælpe dig. Hos HFH Totalbyg lægger vi stor vægt på din tilfredshed, og vi bestræber os på at levere høj kvalitet og personlig service. Derfor er alle vores dygtige murere er veluddannet og holdes opdateret med de seneste innovationer indenfor branchen. 

Vi udfører blandt andet:

  • Gravning af sokler
  • Støbning af sokler, kældre og gulve
  • Støbning af fundamenter
  • Fundamentforstærkninger
  • Reparation og renovering

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på støbearbejde

Har du brug for en kompetent murer i Skjen, Esbjerg og omegn der udfører enhver form for støbearbejde? Så kontakt os på telefon 21 47 20 20 eller e-mail hfh@bbsyd.dk, for en uforpligtende snak og et stærkt tilbud.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular med opgaven du har brug for hjælp til, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

  • HFH Totalbyg
  • CVR: 30922735

Adresse

  • Egevænget 6,
  • 6893 Hemmet