Profil

Navnet forpligter, så hos HFH Totalbyg får du alt samlet under et tag: erfaring, kvalitet, fleksibilitet og en personlig professionel byggepartner, du kan stole på og regne med.

Vi stiller med en fast kontaktperson hele vejen. En som kender din sag og engagerer sig i den. En der samler trådene for dig, håndplukker de bedste samarbejdspartnere til at specialopgaverne og sørger for, at dit projekt kommer i hus til den aftalte tid.

Så du egentlig ikke behøver at tænke på projektet undervejs – men skulle du have spørgsmål, tvivl eller kommentarer, har din kontaktperson altid tid til at give dig et svar.

Erfaring er det bedste værktøj

Vi bygger det meste og udfører alle former for reparationer. Det har vi gjort i over 20 år, ja faktisk har vi samlet 40 års erfaring i HFH Totalbyg, for ejeren Brian Andersen er udlært af sin far, der selv er entreprenør.

Vi sætter altid en stor ære i at levere kvalitet og personlig service – og ikke mindst tilfredse kunder, det er en dyd, vi sætter højt.

Har du en opgave, stor eller lille, som du skal have løst, så tag fat i os. Vi kigger altid gerne forbi og  giver et uforpligtende tilbud – inklusiv engagement og kvalitet.

Ring til Brian på 2147 2020, eller mail.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

  • HFH Totalbyg
  • CVR: 30922735

Adresse

  • Egevænget 6,
  • 6893 Hemmet