Nybyggeri og tilbygning af huse

Søger du en professionel byggepartner der kan hjælpe dig med at realisere dine byggedrømme? Hos HFH Totalbyg har vi mere end 40 års erfaring med opførelse af enhver form for nybyggeri og tilbygning for private, såvel som erhvervskunder. Med vores store erfaring indenfor branchen, har vi allerede hjulpet mange tilfredse kunder i områderne omkring Skjern, Esbjerg og Blåvand med diverse typer af nybyggerier - Så vi kan med sikkerhed også hjælpe dig.

I forbindelse med nybyggeri og tilbygning af huse, udfører vi også en bred vifte af murerarbejde og støbearbejde.

Nybyggeri med totalentreprise i Hemmet, Skjern & Blåvand 

Uanset om du skal have bygget nyt parcelhus, sommerhus eller opførelse af nye virksomhedsdomiciler, så tilbyder vi at stå for hele byggeprojektet. Fra støbearbejde og kloakering, til flisebelægning og opførelse af nyt badeværelse og køkken.

Vi sørger for at håndplukke de bedste samarbejdspartnere inden for tømrer, VVS, elektriker og malerbranchen til at varetage byggeriet. Vi arbejder altid i tæt dialog med dig som kunde, og vi skræddersyer gerne en løsning der lever op til dine ønsker og behov.

Tilbygning med uendelige muligheder

Drømmer du om at få udvidet huset med en ny udestue, eller at få opført en ny garage og carport. Det kan også være at familien har haft vokseværk og at der er brug for et ekstra værelse. Hos HFH Totalbyg udfører vi alle former for tilbygning til huse og erhvervsejendomme, og vi står selv for alt murerarbejde i forbindelse med byggeprojektet.

Vi stiller naturligvis vores ekspertise til rådighed, og tilbyder fagkyndig råd og vejledning, samt et professionelt spørgsmål. Med vores store faglige indsigt, kommer vi også gerne med et løsningsforslag der lever op til dine nøjagtige ønsker.

Indhent et stærkt tilbud

Hvis du ønsker en stærk og pålidelig samarbejdspartner til dit nybyggeri eller tilbygning i Skjern, Esbjerg og omegn, så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 21 47 20 20 eller e-mail hfh@bbsyd.dk for et uforpligtende tilbud.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

  • HFH Totalbyg
  • CVR: 30922735

Adresse

  • Egevænget 6,
  • 6893 Hemmet